Najlepsze czekoladowe pralinki

Najlepsze czekoladowe pralinki

Z przepisu powinno wyjść około 15 pralinek. Olej kokosowy rozpuścić w misce zanurzonej w gorącej wodzie. Dodać kakao, miód, sól, cynamon lub chilli i dokładnie wymieszać – tak by pozbyć się grudek. Masę przelać do silikonowych foremek, schować do zamrażalnika na 10-15 minut.

Batoniki amarantusowe

Batoniki amarantusowe

Orzechy zmielić na mąkę, daktyle moczyć w ciepłej wodzie przez 10 minut, a następnie zmielić na masę. Wymieszać z olejem kokosowym, kakao i amarantusowym poppingiem. Ugnieść i uformować dowolny kształt. Przechowywć w lodówce.

Pyszny koktajl z malin, banana i mleka kokosowego

Pyszny koktajl z malin, banana i mleka kokosowego

Banana obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i przekładamy do misy blendera. Dorzucamy maliny i mleko (mleko wcześniej należy wstrząsnąć, aby wymieszać zawartość opakowania). Miksujemy na gładką masę. Można dodać ksylitol dla smaku.

Kokosowy pudding z chia

Kokosowy pudding z chia

Nasiona chia, mleko i miód dobrze wymieszać (najlepiej przełożyć do słoika i porządnie potrząsnąć), przełożyć do naczyń i wstawić do lodówki na co najmniej 4 godziny (lub całą noc). Przystroić owocami.

Item added to cart.
0 items - 0,00