Sałatka z burakami, awokado i pomarańczą
Na talerzach ułożyć przepłukaną rukolę. Buraki i awokado pokroić na kawałki, ułożyć na sałacie. Ser pokroić w kostkę i rozrzucić na burakach i awokado.
Na talerzach ułożyć przepłukaną rukolę. Buraki i awokado pokroić na kawałki, ułożyć na sałacie. Ser pokroić w kostkę i rozrzucić na burakach i awokado.
Rukolę opłukać i przełożyć na talerze. Wszystkie składniki pokroić, ułożyć na rukoli, posypać prażonymi pestkami dyni i nasionami słonecznika. Doprawić i skropić mixem olejów lub oliwą
Halloumi grillujemy na patelni. Wszystkie składniki oczyszczamy, kroimy i układamy na talerzach. Doprawiamy solą i pieprzem, posypujemy podprażonymi na patelni pestkami dyni i nasionami słonecznika. Skrapiamy dressingiem
Wszystkie składniki oczyścić. Awokado, ogórka, cebulkę i suszone pomidory pokroić w kostkę, pomidorki poprzekrajać na połówki. Mozzarellę odcedzić.
Halloumi zgrillować na patelni. Rukolę i roszponkę przepłukać, ułożyć na talerzach. Pomidorki poprzekrajać, awokado pokroić na kawałki i poukładać na sałacie. Dorzucić borówki i pestki granatu
Wszystkie składniki oczyścić. Awokado, ogórka, cebulkę i suszone pomidory pokroić w kostkę, pomidorki poprzekrajać na połówki. Mozzarellę odcedzić.
Wszystkie składniki oczyścić. Awokado, ogórka, pomidory suszone i cebulkę pokroić w kostkę, pomidorki koktajlowe poprzekrajać na połówki. Fasolę odcedzić. Halloumi pokroić na plastry i zgrillować na patelni
Wszystkie składniki oczyścić. Awokado, ogórka, pomidory suszone i cebulkę pokroić w kostkę, pomidorki koktajowe poprzekrajać na połówki. Fasolę odcedzić.
Wszystkie składniki oczyścić. Awokado, ogórka i cebulkę pokroić w kostkę, pomidorki poprzekrajać na połówki. Mozzarellę i fasolę odcedzić. Łososia podzielić na mniejsze cząstki.