Fasolka po bretońsku - miniatura

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku jest najlepsza następnego dnia (jak większość tego typu potraw). Nadmiar możesz zawekować w słoikach. Świetnie sprawdzi się jako obiad awaryjny 🙂 Wystarczy, że wyciągniesz ją ze spiżarki i podgrzejesz.

Sałatka z jajem i tuńczykiem - miniatura

Sałatka z jajem i tuńczykiem

Sałatka z jajem i tuńczykiem to uproszczona wersja sałatki nicejskiej. Wszystkie składniki świetnie się uzupełniają. Sprawdzi się jako śniadanie, kolacja lub nawet posiłek do pracy (o ile nie pracujesz z ludźmi 😛 ).

Domowe bagietki - miniatura

Domowe bagietki

Domowe bagietki to fantastyczna alternatywa dla kupnego pieczywa. Nie dość, że świetnie smakują, to dodatkowo bardzo prosto i szybko się je przygotowuje. Spróbuj koniecznie!

Item added to cart.
0 items - 0,00