Meksykańska Miska
Meksykańska miska to danie szybkie i jednocześnie bardzo pyszne! Soczysty i wyrazisty kurczak w towarzystwie składników, które nadają niesamowitej świeżości.
Meksykańska miska to danie szybkie i jednocześnie bardzo pyszne! Soczysty i wyrazisty kurczak w towarzystwie składników, które nadają niesamowitej świeżości.
Papryki faszerowane mięsem mielonym świetnie sprawdzą się jako danie obiadowe, jak i jako pyszna kolacja. Smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Piersi kurczaka z suszonymi pomidorami w maślanym sosie to obłędne danie, które przygotujesz w niecałe 30 minut. Kurczak wychodzi delikatny, wręcz rozpływa się w ustach 🙂
Ryż zapiekany z jabłkami i bananem to taki klasyk, który sprawdzi się zarówno jako śniadanie, kolacja lub podwieczorek. Najlepiej smakuje na ciepło (chociaż na zimno też bardzo lubię).
Kurczak pieczony na aromatycznym ryżu sprawdzi się na niedzielny, rodzinny obiad. Jest przepyszny! Zamiast pałek czy udek, możesz użyć piersi kurczaka.
Imbir i czosnek zetrzeć na tarce. Mięso pokroić w kostkę, wymieszać z imbirem i czosnkiem, doprawić solą i chili. Dodać mąkę ziemniaczaną i ponownie wymieszać. Papryki pokroić w kostkę. Ananasa odsączyć