Krem „czekoladowy” z bananem

5/5 - (Ocen: 1)
Krem czekoladowy z bananem

Wskazówki

5 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
334 kcal \ B-4 g \ W-46 g \ T-18 g \ BŁ-4 g

Składniki

  • Banan – 120 g (1 sztuka)
  • Mleko kokosowe – 70 g (1/3 szklanki)
  • Miód – 10 g (1 łyżeczka)
  • Kakao niesłodzone – 5 g (1 łyżeczka)
  • Truskawki liofilizowane – 5 g (1 porcja)

Przygotowanie

Wszystkie składniki przełożyć do misy blendera i zmiksować. Przelać do szklanki, schować na kilka minut do lodówki. Posypać liofilizowanymi truskawkami.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

4 komentarze do “Krem „czekoladowy” z bananem”

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00