Krem „czekoladowy” z bananem

Wskazówki

5 minut  1 porcja
1 porcja to: 334 kcal \ B-4 g \ W-46 g \ T-18 g \ BŁ-4 g

Składniki

  • Banan – 120 g (1 sztuka)
  • Mleko kokosowe – 70 g (1/3 szklanki)
  • Miód – 10 g (1 łyżeczka)
  • Kakao niesłodzone – 5 g (1 łyżeczka)
  • Truskawki liofilizowane – 5 g (1 porcja)

Przygotowanie

Wszystkie składniki przełożyć do misy blendera i zmiksować. Przelać do szklanki, schować na kilka minut do lodówki. Posypać liofilizowanymi truskawkami.

0 0 votes
Oceń wpis
Subscribe
Powiadom o
guest
4 komentarzy
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kamila
Kamila
2 lat temu

Czyli chodzi o mleko kokosowe z puszki ?

Natalia
Natalia
3 lat temu

Czy można zamienić na zwykle mleko?

Item added to cart.
0 items - 0,00