Print Friendly, PDF & Email

Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Wskazówki

5 minut  2 porcje
1 porcja to: 154 kcal \ B-6 g \ W-38 g \ T-0 g \ BŁ-9 g

Składniki

  • Czerwona kapusta – 100 g (1 kawałek)
  • Burak – 160 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Brokuły – 125 g (1/4 sztuki)
  • Pomarańcza – 160 g (1 sztuka)
  • Jabłko – 180 g (1 duża sztuka)

Przygotowanie

Z buraka wycisnąć sok i odstawić na 20-30 minut. Pozostałe składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wymieszać z sokiem z buraka. Wypić od razu!

https://www.skleposz.pl/produkt/e-book-zdrowe-i-pyszne-obiadyE-book: Zdrowe i pyszne obiady

19,99 zł

E-book zawiera 20 przepisów na pyszne dania. Większość z nich przygotowuje się w ciągu 30 minut (lub szybciej), więc są idealne dla osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Przepisy są dokładnie rozpisane, mają podaną wartość kaloryczną i odżywczą.

Przejdź do sklepu →

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o
Item added to cart.
0 items - 0,00