Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Oceń
Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
154 kcal \ B-6 g \ W-38 g \ T-0 g \ BŁ-9 g

Składniki

  • Czerwona kapusta – 100 g (1 kawałek)
  • Burak – 160 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Brokuły – 125 g (1/4 sztuki)
  • Pomarańcza – 160 g (1 sztuka)
  • Jabłko – 180 g (1 duża sztuka)

Przygotowanie

Z buraka wycisnąć sok i odstawić na 20-30 minut. Pozostałe składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wymieszać z sokiem z buraka. Wypić od razu!

Szukasz prostych i zdrowych przepisów?

Zajrzyj na mój Instagram 🙂
Ponad 150tys. obserwatorów, masa kuchennych inspiracji i nie tylko!
instagram.com/odzywiajsiezdrowo

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Item added to cart.
0 items - 0,00