Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
154 kcal \ B-6 g \ W-38 g \ T-0 g \ BŁ-9 g

Składniki

  • Czerwona kapusta – 100 g (1 kawałek)
  • Burak – 160 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Brokuły – 125 g (1/4 sztuki)
  • Pomarańcza – 160 g (1 sztuka)
  • Jabłko – 180 g (1 duża sztuka)

Przygotowanie

Z buraka wycisnąć sok i odstawić na 20-30 minut. Pozostałe składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wymieszać z sokiem z buraka. Wypić od razu!

Nie masz pomysłu na zdrowe śniadania?

Ten eBook to zbiór 40 szybkich, pysznych i zdrowych pomysłów na śniadania!

Większość przygotowuje się do 15-20 minut, więc są idealne dla Osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Produkty w przepisach są ogólnodostępne i kupisz je większości sklepów :)

Chcesz zobaczyć 3 bezpłatne przepisy z tego eBooka? Zapisz się na listę zainteresowanych!

E-book Zdrowe i pyszne śniadania

Przejdź do sklepu →

Oceń przepis

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Item added to cart.
0 items - 0,00