Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Oceń
Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
154 kcal \ B-6 g \ W-38 g \ T-0 g \ BŁ-9 g

Składniki

  • Czerwona kapusta – 100 g (1 kawałek)
  • Burak – 160 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Brokuły – 125 g (1/4 sztuki)
  • Pomarańcza – 160 g (1 sztuka)
  • Jabłko – 180 g (1 duża sztuka)

Przygotowanie

Z buraka wycisnąć sok i odstawić na 20-30 minut. Pozostałe składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wymieszać z sokiem z buraka. Wypić od razu!

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00