tel.: 791-815-460
dietetyk@odzywiajsiezdrowo.pl
sklep@odzywiajsiezdrowo.pl

Pasta z makreli

Bez glutenu
  1. 15 min
  2. 1 porcja
  3. 1 porcja to: 629,2 kcal \ B - 40,9 g \ W - 5,4 g \ T - 49,2 g \ BŁ - 1,1 g
  1. Makrela wędzona - 200 g (1 sztuka)
  2. Ketchup - 15 g (1 łyżka)
  3. Majonez - 25 g (1 łyżka)
  4. Natka pietruszki - 12 g (1 łyżka)
  5. Pieprz - 1 g (1 szczypta)

Przygotowanie

Makrelę obrać, oczyścić z ości i "udeptać" widelcem. Dodać dobrej jakości ketchup, majonez, posiekaną pietruszkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Podawać z pieczywem.

Print Friendly and PDF

Komentarze (1)

Trwa wczytywanie komentarzy...

Facebook

Kontakt


tel.:791-815-460
dietetyk@odzywiajsiezdrowo.pl
sklep@odzywiajsiezdrowo.pl