Print Friendly, PDF & Email

Pasta z makreli

Wskazówki

15 minut  1 porcja
1 porcja to: 629 kcal \ B-41 g \ W-5 g \ T-49 g \ BŁ-1 g

Składniki

  • Makrela wędzona – 200 g (1 sztuka)
  • Ketchup – 15 g (1 łyżka)
  • Majonez – 25 g (1 łyżka)
  • Natka pietruszki – 12 g (1 łyżka)
  • Pieprz – 1 szczypta

Przygotowanie

Makrelę obrać, oczyścić z ości i „udeptać” widelcem. Dodać dobrej jakości ketchup, majonez, posiekaną pietruszkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Podawać z pieczywem.

https://www.skleposz.pl/produkt/e-book-zdrowe-i-pyszne-obiadyE-book: Zdrowe i pyszne obiady

19,99 zł

E-book zawiera 20 przepisów na pyszne dania. Większość z nich przygotowuje się w ciągu 30 minut (lub szybciej), więc są idealne dla osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Przepisy są dokładnie rozpisane, mają podaną wartość kaloryczną i odżywczą.

Przejdź do sklepu →

4
Dodaj komentarz

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DeeKatarzyna Wawrzyniak-PiekarskaAnna Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Anna
Gość
Anna

Dziękuję za przypomnienie! Od lat jej nie jadłam

Dee
Gość
Dee

Uwielbiam. Obowiązkowo dodaję jeszcze cebulkę i czasem czosnek.

Item added to cart.
0 items - 0,00