Pasta z makreli

5/5 - (Ocen: 1)
Pasta z makreli

Wskazówki

15 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
629 kcal \ B-41 g \ W-5 g \ T-49 g \ BŁ-1 g

Składniki

  • Makrela wędzona – 200 g (1 sztuka)
  • Ketchup – 15 g (1 łyżka)
  • Majonez – 25 g (1 łyżka)
  • Natka pietruszki – 12 g (1 łyżka)
  • Pieprz – 1 szczypta

Przygotowanie

Makrelę obrać, oczyścić z ości i „udeptać” widelcem. Dodać dobrej jakości ketchup, majonez, posiekaną pietruszkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Podawać z pieczywem.

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

4 komentarze do “Pasta z makreli”

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00