Prażone migdały a’la słony karmel

4.7/5 - (Ocen: 3)
Prażone migdały a'la słony karmel

Wskazówki

15 minut
Wartość odżywcza całości:
1224 kcal \ B-40 g \ W-60 g \ T-104 g \ BŁ-24 g

Składniki

  • Migdały – 200 g (1 opakowanie)
  • Syrop klonowy – 30 g (3 łyżki)
  • Sól – 1/4 łyżeczki

Przygotowanie

Migdały wsypać do miseczki, polać syropem klonowym i posypać solą. Dokładnie wymieszać i wyłożyć na blaszce z papierem do pieczenia. Zapiekać w 180C przez 10-12 minut.

Podana kaloryczność dotyczy całości.

Oceń przepis

4.7/5 - (Ocen: 3)

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00