Zielony koktajl z mango, awokado i szpinaku

5/5 - (Ocen: 3)
Zielony koktajl z mango, awokado i szpinaku

Wskazówki

5 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
219 kcal \ B-4 g \ W-32 g \ T-11 g \ BŁ-5 g

Składniki

  • Woda – 110 g (1/2 szklanki)
  • Mango – 140 g (1/2 sztuki)
  • Awokado – 70 g (1/2 sztuki)
  • Sok z cytryny – 6 g (1 łyżka)
  • Szpinak – 50 g (2 garści)

Przygotowanie

Wszystkie składniki wrzucić do misy blendera i zmiksować na wysokich obrotach. Przelać do naczynia, ozdobić pyłkiem. Podawać od razu.

Znajdziesz w nim aż 40 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 3)

Dodaj komentarz