Pieczone Pierogi z Kapustą i Pieczarkami
Pieczone pierogi z kapustą i pieczarkami świetnie sprawdzą się jako jedno z dań wigilijnych. Możesz je też przygotować jako danie imprezowe. Świetnie smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Pieczone pierogi z kapustą i pieczarkami świetnie sprawdzą się jako jedno z dań wigilijnych. Możesz je też przygotować jako danie imprezowe. Świetnie smakują zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Kapusta z pieczarkami to przepyszna alternatywa dla kapusty z grzybami leśnymi. Sprawdzi się solo, z łazankami, jako farsz do pierogów gotowanych, pieczonych lub różnego rodzaju pasztecików.
Taki grzany sok jabłkowy sprawdzi się na chłodne jesienne lub zimowe wieczory 🙂 Może też zastąpić kompot z suszu na Święta.
Dressing miodowo-musztardowy fantastycznie komponuje się z najróżniejszymi sałatkami, zarówno z rybami, kurczakiem i jak i wegetariańskimi.
Wegańskie samosy z warzywami to danie z kuchni indyjskiej. Są pełne smaku i aromatu. Zasmakują każdemu! Świetnie sprawdzą się jako obiad, kolacja lub przekąska na spotkanie ze znajomymi 🙂
Chrupiące pieczone ziemniaczki to znakomity dodatek do mięsa! Możesz je podać w towarzystwie sosu czosnkowego lub sosu a’la tatarskiego.