Sorbet z Banana, Jagód i Mango z Wyciskarki

5/5 - (Ocen: 1)
Sorbet z banana, jagód i mango z wyciskarki

Wskazówki

5 minut
3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
85 kcal \ B-1 g \ T-0 g \ W-20 g \ BŁ-3 g

Składniki

  • Mrożone jagody – 2 garście (100 g)
  • Mrożony banan – 1 sztuka (120 g)
  • Mrożone mango – 2-3 garście (140 g)

Przygotowanie

  1. Owoce wyjmij z zamrażalnika 10-15 min wcześniej.
  2. W wyciskarce wolnoobrotowej zamontuj odpowiednie sito do deserów.
  3. Naprzemiennie wrzucaj jagody, banana i mango. Przystrój i podawaj od razu.

Sorbet z banana, mango i jagód z wyciskarki to propozycja na pyszny i bardzo zdrowy deser 🙂

Znajdziesz w nim aż 30 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz