Sorbet z Banana, Jagód i Mango z Wyciskarki

5/5 - (Ocen: 1)
Sorbet z banana, jagód i mango z wyciskarki

Wskazówki

5 minut
3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
85 kcal \ B-1 g \ T-0 g \ W-20 g \ BŁ-3 g

Składniki

  • Mrożone jagody – 2 garście (100 g)
  • Mrożony banan – 1 sztuka (120 g)
  • Mrożone mango – 2-3 garście (140 g)

Przygotowanie

  1. Owoce wyjmij z zamrażalnika 10-15 min wcześniej.
  2. W wyciskarce wolnoobrotowej zamontuj odpowiednie sito do deserów.
  3. Naprzemiennie wrzucaj jagody, banana i mango. Przystrój i podawaj od razu.

Sorbet z banana, mango i jagód z wyciskarki to propozycja na pyszny i bardzo zdrowy deser 🙂

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00