Sok z Marchwi, Jabłek, Selera i Pomarańczy

5/5 - (Ocen: 1)
Sok z marchwi, jabłek, selera i pomarańczy

Wskazówki

5 minut
2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
165 kcal \ B-3 g \ T-3 g \ W-27 g \ BŁ-7 g

Składniki

  • Pomarańcza – 2 sztuki (320 g)
  • Jabłko – 1 sztuka (180 g)
  • Marchew – 2 sztuki (90 g)
  • Seler naciowy – 2 łodygi (90 g)
  • Olej lniany – 1 łyżeczka (5 g)

Przygotowanie

Seler naciowy potnij na mniejsze kawałki (aby przerwać włókna). Wszystkie składniki oczyść, wyciśnij przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wypij od razu!

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz