Sok z jarmużem, selerem, grejpfrutem i jabłkiem

Oceń
Sok z jarmużem, selerem, grejpfrutem i jabłkiem

Wskazówki

5 minut  3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
84 kcal \ B-3 g \ W-17 g \ T-0 g \ BŁ-6 g

Składniki

  • Jarmuż – 150 g (1/2 opakowania)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Jabłko – 120 g (1 mała sztuka)
  • Grejpfrut czerwony – 260 g (1 sztuka)

Przygotowanie

Wszystkie składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wypić od razu!

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz