Sok z jarmużem, selerem, grejpfrutem i jabłkiem

Oceń
Sok z jarmużem, selerem, grejpfrutem i jabłkiem

Wskazówki

5 minut  3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
84 kcal \ B-3 g \ W-17 g \ T-0 g \ BŁ-6 g

Składniki

  • Jarmuż – 150 g (1/2 opakowania)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Jabłko – 120 g (1 mała sztuka)
  • Grejpfrut czerwony – 260 g (1 sztuka)

Przygotowanie

Wszystkie składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wypić od razu!

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00