Wskazówki
15 minut 2 porcje
1 porcja to: 440 kcal \ B-28 g \ W-12 g \ T-30 g \ BŁ-4 g
Składniki
- Rukola – 100g (4 garście)
- Pomidorki koktajlowe – 160g
- Cebula czerwona – 20g (1/4 sztuki)
- Awokado – 140g (1 sztuka)
- Suszone pomidory w oliwie – 21g (4 sztuki)
- Łosoś wędzony na gorąco – 125g (1 opakowanie)
- Kukurydza konserwowa – 60g (4 łyżki)
- Fasola czerwona – 60g (4 łyżki)
- Oliwa – 20g (2 łyżki)
- Dynia, pestki – 10g (1 łyżka)
- Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
Rukolę opłukać, wrzucić na talerze. Dodać pozostałe, pokrojone składniki. Doprawić, skropić oliwą, posypać podprażonymi pestkami dyni i gotowe.