Sałatka z łososiem wędzonym, mozzarellą i awokado

Wskazówki

10 minut  2 porcje
1 porcja to: xxx kcal \ B-x g \ W-x g \ T-x g \ BŁ-x g

Składniki

  • Rukola – 4 garście
  • Pomidorki koktajlowe – 4 garście
  • Awokado – 1 sztuka
  • Czerwona cebula – 1/3 sztuki
  • Czerwona fasola – 4 łyżki
  • Mozzarella – 1 kulka
  • Łosoś wędzony na gorąco – 125g (1 opakowanie)
  • Suszone pomidory z oleju – 6 plasterków
  • Pestki dyni – 1 łyżka
  • Nasiona słonecznika – 1 łyżka
  • Sól i pieprz do smaku
  • Mix olejów lub oliwa – 2 łyżki

Przygotowanie

Rukolę opłukać i przełożyć na talerze. Wszystkie składniki pokroić, ułożyć na rukoli, posypać prażonymi pestkami dyni i nasionami słonecznika. Doprawić i skropić mixem olejów lub oliwą

0 0 votes
Oceń wpis
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Item added to cart.
0 items - 0,00