Wskazówki
10 minut 2 porcje
1 porcja to: xxx kcal \ B-x g \ W-x g \ T-x g \ BŁ-x g
Składniki
- Rukola – 4 garście
- Pomidorki koktajlowe – 4 garście
- Awokado – 1 sztuka
- Czerwona cebula – 1/3 sztuki
- Czerwona fasola – 4 łyżki
- Mozzarella – 1 kulka
- Łosoś wędzony na gorąco – 125g (1 opakowanie)
- Suszone pomidory z oleju – 6 plasterków
- Pestki dyni – 1 łyżka
- Nasiona słonecznika – 1 łyżka
- Sól i pieprz do smaku
- Mix olejów lub oliwa – 2 łyżki
Przygotowanie
Rukolę opłukać i przełożyć na talerze. Wszystkie składniki pokroić, ułożyć na rukoli, posypać prażonymi pestkami dyni i nasionami słonecznika. Doprawić i skropić mixem olejów lub oliwą