tel.: 791-815-460
dietetyk@odzywiajsiezdrowo.pl
sklep@odzywiajsiezdrowo.pl

Sok z jarmużem, selerem, grejpfrutem i jabłkiem

Bez laktozy
Bez glutenu
  1. 5 min
  2. 3 porcje
  3. 1 porcja to: 84 kcal \ B - 3 g \ W - 17,4 g \ T - 0,4 g \ BŁ - 5,8 g
  1. Jarmuż - 150 g (1/2 opakowania)
  2. Seler naciowy - 90 g (2 łodygi)
  3. Jabłko - 120 g (1 mała sztuka)
  4. Grejpfrut czerwony - 260 g (1 sztuka)

Przygotowanie

Wszystkie składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wypić od razu!

Print Friendly and PDF

Komentarze (0)

Trwa wczytywanie komentarzy...