Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Oceń
Sok z burakiem i czerwoną kapustą

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
154 kcal \ B-6 g \ W-38 g \ T-0 g \ BŁ-9 g

Składniki

  • Czerwona kapusta – 100 g (1 kawałek)
  • Burak – 160 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)
  • Brokuły – 125 g (1/4 sztuki)
  • Pomarańcza – 160 g (1 sztuka)
  • Jabłko – 180 g (1 duża sztuka)

Przygotowanie

Z buraka wycisnąć sok i odstawić na 20-30 minut. Pozostałe składniki oczyścić, wycisnąć przy pomocy wyciskarki wolnoobrotowej. Wymieszać z sokiem z buraka. Wypić od razu!

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz