Koktajl ze szpinaku, selera naciowego, kiwi, ananasa i pomarańczy

Oceń
Koktajl ze szpinaku, selera naciowego, kiwi, ananasa i pomarańczy

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
138 kcal \ B-4 g \ W-35 g \ T-0 g \ BŁ-6 g

Składniki

  • Ananas – 160 g (2 plastry)
  • Szpinak – 75 g (3 garści)
  • Kiwi – 75 g (1 sztuka)
  • Pomarańcza – 240 g (1 sztuka)
  • Seler naciowy – 90 g (2 łodygi)

Przygotowanie

Pomarańczę, ananasa i kiwi obieramy i kroimy w cząstki. Szpinak i seler naciowy myjemy (seler kroimy). Wszystkie składniki blendujemy. Dodajemy wodę dla uzyskania odpowiedniej konsystencji i blendujemy raz jeszcze.

Znajdziesz w nim aż 30 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz