Koktajl na mleku kokosowym z malinami i jeżynami

Oceń
Koktajl na mleku kokosowym z malinami i jeżynami

Wskazówki

5 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
302 kcal \ B-5 g \ W-22 g \ T-27 g \ BŁ-7 g

Składniki

  • Jeżyny – 110 g (1 szklanka)
  • Maliny – 120 g (1 szklanka)
  • Mleko kokosowe – 220 g (1 szklanka)
  • Woda – 110 g (1/2 szklanki)
  • Pyłek pszczeli – 5 g (1 łyżeczka)
  • Erytrytol – 5 g (1 łyżeczka)

Przygotowanie

Owoce przełożyć do misy blendera, dodać erytrol, zalać mlekiem kokosowym i wodą. Zmiksować do uzyskania pożądanej konsystencji. W razie potrzeby można dolać wodę. Wierzch obsypać pyłkiem pszczelim (można pominąć 🙂 ).

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz