Chłodnik truskawkowo-arbuzowy z miętą

Oceń
Chłodnik truskawkowo-arbuzowy z miętą

Wskazówki

20 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
132 kcal \ B-4 g \ W-35 g \ T-0 g \ BŁ-5 g

Składniki

  • Mięta – 3 g (1 łyżeczka)
  • Sok z cytryny – 18 g (3 łyżki)
  • Truskawki – 150 g (1 szklanka)
  • Arbuz – 700 g (1/4 sztuki)

Przygotowanie

Truskawki myjemy, szypułkujemy i razem z pozostałymi składnikami wkładamy do blendera. Miksujemy na delikatny mus i wkładamy do lodówki. Musi być mocno schłodzony.

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz