Pieczony banan z czekoladą

Oceń
Pieczony banan z czekoladą

Wskazówki

5+10 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
167 kcal \ B-3 g \ W-29 g \ T-5 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Banan – 120 g (1 sztuka)
  • Czekolada gorzka (70% kakao) – 10 g (1 kostka)

Przygotowanie

Przepis jest banalnie prosty: banana w skórce naciąć, wsadzić czekoladę podzieloną na mniejsze kawałki, zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180C aż czekolada się roztopi.

Znajdziesz w nim aż 30 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz