Owocowy sorbet z wyciskarki

5/5 - (Ocen: 1)
Owocowy sorbet z wyciskarki

Wskazówki

5 minut
3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
82 kcal \ B-1 g \ T-0 g \ W-19 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Mrożone truskawki – 2 garście (120 g)
  • Mrożony banan – 1 sztuka (120 g)
  • Mrożone mango – 150 g

Przygotowanie

Owoce wyciągnij z zamrażalnika 10-15 min wcześniej. W wyciskarce wolnoobrotowej zamontuj odpowiednie sito do deserów. Naprzemiennie wrzucaj truskawki, banana i mango. Przystrój i podawaj od razu.

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz