Owocowy sorbet z wyciskarki

5/5 - (Ocen: 1)
Owocowy sorbet z wyciskarki

Wskazówki

5 minut
3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
82 kcal \ B-1 g \ T-0 g \ W-19 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Mrożone truskawki – 2 garście (120 g)
  • Mrożony banan – 1 sztuka (120 g)
  • Mrożone mango – 150 g

Przygotowanie

Owoce wyciągnij z zamrażalnika 10-15 min wcześniej. W wyciskarce wolnoobrotowej zamontuj odpowiednie sito do deserów. Naprzemiennie wrzucaj truskawki, banana i mango. Przystrój i podawaj od razu.

Wyciskarka użyta do przepisu

Współpracuję afiliacyjnie z marką Kuvings. Od każdego zakupu z kodem (odzywiajsiezdrowo) mam marżę, dzięki której mogę utrzymać bloga i tworzyć bezpłatne treści.

Szukasz prostych i zdrowych przepisów?

Zajrzyj na mój Instagram 🙂
Ponad 150tys. obserwatorów, masa kuchennych inspiracji i nie tylko!
instagram.com/odzywiajsiezdrowo

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz

Item added to cart.
0 items - 0,00