Owocowy sorbet z wyciskarki

5/5 - (Ocen: 1)
Owocowy sorbet z wyciskarki

Wskazówki

5 minut
3 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
82 kcal \ B-1 g \ T-0 g \ W-19 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Mrożone truskawki – 2 garście (120 g)
  • Mrożony banan – 1 sztuka (120 g)
  • Mrożone mango – 150 g

Przygotowanie

Owoce wyciągnij z zamrażalnika 10-15 min wcześniej. W wyciskarce wolnoobrotowej zamontuj odpowiednie sito do deserów. Naprzemiennie wrzucaj truskawki, banana i mango. Przystrój i podawaj od razu.

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00