Napój przeciwzapalny

Oceń
Napój przeciwzapalny

Wskazówki

10 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
104 kcal \ B-1 g \ W-32 g \ T-0 g \ BŁ-3 g

Składniki

  • Miód – 25 g (1 łyżka)
  • Imbir świeży – 10 g (2 cm kawałek)
  • Cytryna – 40 g (1/2 sztuki)
  • Kurkuma – 1/2 łyżeczki
  • Pieprz – 1 szczypta

Przygotowanie

Miód, korzeń imbiru (można dać więcej), kurkumę, pieprz i cytrynę (u mnie wyfiletowana) umieścić w kielichu blendera. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą. Zmiksować. Nalać do szklanki i wypić od razu.

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00