Napój przeciwzapalny

Oceń
Napój przeciwzapalny

Wskazówki

10 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
104 kcal \ B-1 g \ W-32 g \ T-0 g \ BŁ-3 g

Składniki

  • Miód – 25 g (1 łyżka)
  • Imbir świeży – 10 g (2 cm kawałek)
  • Cytryna – 40 g (1/2 sztuki)
  • Kurkuma – 1/2 łyżeczki
  • Pieprz – 1 szczypta

Przygotowanie

Miód, korzeń imbiru (można dać więcej), kurkumę, pieprz i cytrynę (u mnie wyfiletowana) umieścić w kielichu blendera. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą. Zmiksować. Nalać do szklanki i wypić od razu.

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz