Muffinki z bananem i marchewką

Wskazówki

35 minut  9 sztuk

Składniki

  • Banan – 2 sztuki
  • Wytłoczyny po soku z marchewek – 4 łyżki
  • Jajo – 1 sztuka
  • Masło – 1/3 szklanki
  • Cynamon – 1 szczypta
  • Mąka orkiszowa – 1 szklanka
  • Proszek do pieczenia – 1 łyżeczka

Przygotowanie

Takie muffinki są świetnym sposobem na zużycie pozostałości po soku z marchewek 🙂 Banany rozgniatamy przy pomocy widelca. Dodajemy wytłoczyny, jajo, roztopione masło i szczyptę cynamonu. Mieszamy. Dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia. Mieszamy, przekładamy do foremek na muffiny. Pieczemy 30 minut w 180C.

Mam dla Was 10% zniżki (czyli -240zł) na zakup wyciskarki Kuvings Evo820Plus. Wystarczy wejść ten link

https://www.odzywiajsiezdrowo.pl/produkt/e-book-zdrowe-i-pyszne-sniadania/

E-book: Zdrowe i pyszne śniadania

39,99 zł

Ten eBook to zbiór 40 szybkich, pysznych i zdrowych pomysłów na śniadania! Większość przygotowuje się do 15-20 minut, więc są idealne dla Osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Produkty w przepisach są ogólnodostępne i kupisz je większości sklepów :) Chcesz zobaczyć 3 bezpłatne przepisy z eBooka? Zapisz się na listę zainteresowanych!

Przejdź do sklepu →

0 0 votes
Oceń wpis
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Item added to cart.
0 items - 0,00