Wskazówki
10 minut 4 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
93 kcal \ B-2 g \ W-18 g \ T-3 g \ BŁ-4 g
Składniki
- Natka pietruszki – 50 g (1 pęczek)
- Aronia – 90 g (2 garści)
- Marchew – 120 g (2 sztuki)
- Banan – 120 g (1 sztuka)
- Oliwa z oliwek – 10 g (2 łyżki)
- Jabłko – 75 g (1 mała sztuka)
- Burak – 120 g (1 sztuka)
Przygotowanie
Wszystkie owoce i warzywa obrać, podzielić na cząstki, umieścić w blenderze, a następnie zmiksować na gładką masę. Dodać wody dla uzyskania porządanej konsystencji. Przelać do szklanek.
A właśnie mam aronię i zastanawiałam się, co z nią zrobić 🙂
Polecam 😉