Dynia ze szpinakiem

Wskazówki

30 minut  2 porcje
1 porcja to: 237 kcal \ B-12 g \ W-38 g \ T-10 g \ BŁ-10 g

Składniki

  • Słonecznik łuskany – 20 g (2 łyżki)
  • Szynka wieprzowa – 40 g (2 plastry)
  • Szpinak – 50 g (2 garści)
  • Czosnek – 10 g (2 ząbki)
  • Dynia – 840 g (1 średnia sztuka)
  • Sól – 1 szczypta
  • Pieprz – 1 szczypta

Przygotowanie

Dynię dusimy z odrobina wody przez 15-20 min pod przykryciem. Dodajemy szynkę, czosnek oraz drobno pokrojony szpinak i dusimy 2-3 min. Doprawiamy solą, pieprzem i posypujemy pestkami słonecznika.

https://www.odzywiajsiezdrowo.pl/produkt/e-book-zdrowe-i-pyszne-sniadania/

E-book: Zdrowe i pyszne śniadania

39,99 zł

Ten eBook to zbiór 40 szybkich, pysznych i zdrowych pomysłów na śniadania! Większość przygotowuje się do 15-20 minut, więc są idealne dla Osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Produkty w przepisach są ogólnodostępne i kupisz je większości sklepów :) Chcesz zobaczyć 3 bezpłatne przepisy z eBooka? Zapisz się na listę zainteresowanych!

Przejdź do sklepu →

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Item added to cart.
0 items - 0,00