Domowy fishburger

Domowy fishburger

Wskazówki

30 minut  4 porcje
1 porcja to: 582 kcal \ B-32 g \ T-21 g \ W-65 g \ BŁ-2 g

Składniki

Dodatki:
  • Pomidor – 40 g (2 plastry)
  • Sałata – 5 g (1 liść)
  • Ogórek konserwowy – 4 g (2 plastry)

Przygotowanie

  1. Rybę dokładnie umyj, podziel na mniejsze kawałki (możesz je przekroić wzdłuż), dopraw solą i pieprzem, a następnie opanieruj: najpierw obtocz w mące, następnie w roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Usmaż.
  2. Przygotuj sos a’la tatarski.
  3. Bułki (polecam z tego przepisu) przekrój i obie części posmaruj sosem. Wyłóż sałatę, podsmażoną rybę i dodatki.

0 0 votes
Oceń wpis
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Item added to cart.
0 items - 0,00