Domowy budyń czekoladowy z dodatkami

Oceń
Domowy budyń czekoladowy z dodatkami

Wskazówki

10 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
144 kcal \ B-5 g \ W-26 g \ T-3 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Mleko – 250 g (1 szklanka)
  • Kakao niesłodzone – 10 g (2 łyżeczki)
  • Skrobia ziemniaczana – 25 g (1 łyżka)
  • Syrop klonowy – 20 g (2 łyżki)

Przygotowanie

Do garnuszka wsypać skrobię, kakao, dodać syrop klonowy i mleko. Wymieszać dokładnie, zagotować (cały czas mieszając). Gdy zgęstnieje przelać do miseczek. Podawać z ulubionymi dodatkami.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00