Domowe lody bananowo-kokosowe

Oceń
Domowe lody bananowo-kokosowe

Wskazówki

15 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
206 kcal \ B-2 g \ W-31 g \ T-10 g \ BŁ-1 g

Składniki

  • Banan – 240 g (2 sztuki)
  • Mleko kokosowe – 80 g (1 porcja)
  • Sok z cytryny – 6 g (1 łyżka)

Przygotowanie

Banany pokroić na mniejsze kawałki i zamrozić. Do misy blendera wlać mleko kokosowe, dodać sok z cytryny oraz zamrożone banany. Miksować na najwyższych obrotach. Podawać od razu po zmiksowaniu.

Guziczki, łapki i uśmiech zrobiłam z czekolady, nosek z marchewki, a czapeczkę z banana i truskawki.

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ Najlepsze przepisy

Podaj e-maila i dołączyć do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Item added to cart.
0 items - 0,00