Domowe lody bananowo-kokosowe

Oceń
Domowe lody bananowo-kokosowe

Wskazówki

15 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
206 kcal \ B-2 g \ W-31 g \ T-10 g \ BŁ-1 g

Składniki

  • Banan – 240 g (2 sztuki)
  • Mleko kokosowe – 80 g (1 porcja)
  • Sok z cytryny – 6 g (1 łyżka)

Przygotowanie

Banany pokroić na mniejsze kawałki i zamrozić. Do misy blendera wlać mleko kokosowe, dodać sok z cytryny oraz zamrożone banany. Miksować na najwyższych obrotach. Podawać od razu po zmiksowaniu.

Guziczki, łapki i uśmiech zrobiłam z czekolady, nosek z marchewki, a czapeczkę z banana i truskawki.

Szukasz prostych i zdrowych przepisów?

Zajrzyj na mój Instagram 🙂
Ponad 150tys. obserwatorów, masa kuchennych inspiracji i nie tylko!
instagram.com/odzywiajsiezdrowo

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Item added to cart.
0 items - 0,00