Domowe lody bananowo-kokosowe

5/5 - (Ocen: 1)
Domowe lody bananowo-kokosowe

Wskazówki

15 minut  2 porcje
Wartość odżywcza 1 porcji:
206 kcal \ B-2 g \ W-31 g \ T-10 g \ BŁ-1 g

Składniki

  • Banan – 240 g (2 sztuki)
  • Mleko kokosowe – 80 g (1 porcja)
  • Sok z cytryny – 6 g (1 łyżka)

Przygotowanie

Banany pokroić na mniejsze kawałki i zamrozić. Do misy blendera wlać mleko kokosowe, dodać sok z cytryny oraz zamrożone banany. Miksować na najwyższych obrotach. Podawać od razu po zmiksowaniu.

Guziczki, łapki i uśmiech zrobiłam z czekolady, nosek z marchewki, a czapeczkę z banana i truskawki.

Znajdziesz w nim aż 40 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

5/5 - (Ocen: 1)

Dodaj komentarz