Deser z kaszy jaglanej

Oceń
Deser z kaszy jaglanej

Wskazówki

15 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
479 kcal \ B-9 g \ W-90 g \ T-14 g \ BŁ-7 g

Składniki

  • Miód – 25 g (1 łyżka)
  • Awokado – 70 g (1/2 sztuki)
  • Kakao niesłodzone – 10 g (2 łyżeczki)
  • Banan – 120 g (1 sztuka)
  • Kasza jaglana, ugotowana – 150 g (5 łyżek)

Przygotowanie

Kaszę jaglaną przed gotowaniem należy przepłukać, aby pozbyć się goryczy. Awokado i banana obrać, dodać kakao, miód i ugotowaną kaszę. Wszystko razem zmiksować na gładką masę.

Banner newsletter Banner newsletter

❤️ 16 najlepszych przepisów z bloga

Dołącz do grona osób, które kochają zdrowe i smaczne jedzenie. Za zapis otrzymasz zbiór 16 najlepszych przepisów z bloga ⬇️⬇️

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz

Dodano do koszyka.
0 produktów - 0,00