Deser z kaszy jaglanej

Oceń
Deser z kaszy jaglanej

Wskazówki

15 minut  1 porcja
Wartość odżywcza 1 porcji:
479 kcal \ B-9 g \ W-90 g \ T-14 g \ BŁ-7 g

Składniki

  • Miód – 25 g (1 łyżka)
  • Awokado – 70 g (1/2 sztuki)
  • Kakao niesłodzone – 10 g (2 łyżeczki)
  • Banan – 120 g (1 sztuka)
  • Kasza jaglana, ugotowana – 150 g (5 łyżek)

Przygotowanie

Kaszę jaglaną przed gotowaniem należy przepłukać, aby pozbyć się goryczy. Awokado i banana obrać, dodać kakao, miód i ugotowaną kaszę. Wszystko razem zmiksować na gładką masę.

Znajdziesz w nim aż 35 przepisów na szybkie, proste i co najważniejsze smaczne dania.

eBook dostępny jest również w wariantach z jadłospisami: 1600 kcal, 1800 kcal lub 2000 kcal.

Oceń przepis

Oceń

Dodaj komentarz