Print Friendly, PDF & Email

Budyń czekoladowy

Wskazówki

15 minut  2 porcje
1 porcja to: 333 kcal \ B-4 g \ W-26 g \ T-27 g \ BŁ-2 g

Składniki

  • Mleko kokosowe – 220 g (1 szklanka)
  • Skrobia ziemniaczana – 25 g (1 łyżka)
  • Kakao niesłodzone – 10 g (2 łyżeczki)
  • Syrop klonowy – 20 g (2 łyżki)

Przygotowanie

Do garnuszka wsypać skrobię, kakao, dodać syrop klonowy i mleko (można wymienić na napój kokosowy/ migdałowy bądź mleko krowie). Wymieszać dokładnie, zagotować (cały czas mieszając). Gdy zgęstnieje przelać do miseczek. Podawać z ulubionymi dodatkami.

https://www.skleposz.pl/produkt/e-book-zdrowe-i-pyszne-obiadyE-book: Zdrowe i pyszne obiady

19,99 zł

E-book zawiera 20 przepisów na pyszne dania. Większość z nich przygotowuje się w ciągu 30 minut (lub szybciej), więc są idealne dla osób, które nie mają zbyt wiele czasu na gotowanie. Przepisy są dokładnie rozpisane, mają podaną wartość kaloryczną i odżywczą.

Przejdź do sklepu →

4
Dodaj komentarz

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Katarzyna Wawrzyniak-PiekarskaKasiaEwelina Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Kasia
Gość
Kasia

Przepyszny!bardzo szybko się go robi i zaspokaja apetyt na słodycze.Polecam wszystkim niezdecydowanym.Ja pomieszałam erytrol i ksylitol bo uwielbiam słodki smak 🙂

Ewelina
Gość
Ewelina

Dobry był! Zamiast mleka kokosowego dałam zwykłe, od krowy. Synek zachwycony 🙂

Item added to cart.
0 items - 0,00