Oferta i cennik


Od sierpnia 2017 Pacjentów prowadzę  wyłącznie online- telefonicznie / skype / mailowo

Moim priorytetem jest Twoje zadowolenie i uzyskanie efektów jakich oczekujesz - wzrost  poziomu energii, poprawa stanu zdrowia, spadek masy ciała itp.

Jak wygląda pierwsza konsultacja?
Podczas konsultacji przeprowadzam dokładny wywiad żywieniowy i zdrowotny. Chcę Cię lepiej poznać, dlatego przygotuj się na sporą liczbę pytań dotyczących Twojego trybu życia, stylu jedzenia, historii zdrowotnej. Im więcej informacji uzyskam, tym lepszy program żywieniowy przygotuję. Pamiętaj, że to co powiesz, nie wyjdzie poza gabinet.

Na podstawie wywiadu żywieniowego, badań laboratoryjnych, Twoich preferencji żywieniowych oraz trybu życia opracowuję indywidualnie dostosowaną dietę, którą otrzymasz od 10 do 15 dni od daty pierwszej konsultacji.

Płatności:
- płatności za konsultacje należy dokonać przelewem na 3 dni przed planowanym spotkaniem (przy ustalaniu terminu konsultacji podaję numer konta na który należy dokonać wpłaty).
- płatności za dietę powinny być uregulowane do 3 dni od pierwszej konsultacji.
Do pracy nad jadłospisem/ zaleceniami przystępuję w momencie zaksięgowania wpłaty na koncie.

UWAGA:
Odpowiadając na moje maile bardzo proszę zawsze pod treścią wiadomości zachować wcześniejszą korespondencję. Już kilkukrotnie zdażało się, że musiałam przeglądać całą skrzynkę mailową w poszukiwaniu wcześniejszych wątków rozmowy.

Przed I wizytą:  skontaktuj się ze mną aby ustalić odpowiedni rodzaj oraz termin wizyty.

1. Wykonaj podstawowe badania krwi. Standardowo zalecam wykonanie:
- morfologia z rozmazem
- CRP,
- żelazo, ferrytyna,
- panel lipidowy: cholesterol całkowity, HDL, LDL, trójglicerydy,
- próby wątrobowe: AlAT, ASPAT, bilirubina,
- panel tarczycowy: TSH, fT3, fT4,
- glukoza na czczo,
- witamina D3,

Jeśli cierpisz na jakiekolwiek schorzenia (Hashimoto, niedoczynność tarczycy, problemy jelitowe itd.) powiedz o tym, gdy będziesz umawiać się na wizytę. Ustalimy jakie dodatkowe badania należy wykonać.
Jeśli w ostatnim czasie byłaś/eś w szpitalu, przynieś ze sobą wypis.

2.  Wypełnij ankietę. Dokładnie zastanów się i wypisz:
- jakie produkty lubisz,
- jakich nie lubisz,
- po jakich czujesz się gorzej.
Po otrzymaniu jadłospisu nie ma możliwości jego modyfikacji (bo np. przypomniało mi się, że po prapryce mocno się odbija, nie lubię bobu albo nie tknę wątróbki, ale nie napisałam tego w ankiecie).

3.  Wypełnij dzienniczek żywienia.
Dzienniczek znajdziesz na stronie (jeśli go nie widzisz napisz do mnie e-maila – wyślę go elektronicznie). Wypisz trzy dni Twojego jadłospisu. Pamiętaj, że im więcej napiszesz, tym lepiej. I przede wszystkim: nie ukrywaj niczego – jestem po to, by Ci pomóc. Nasza współpraca ma opierać się na wzajemnym zaufaniu.

 

CENNIK
(ważny od 1 sierpnia 2017)

Każdy z jadłospisów można stosować przez cały miesiąc, bądź dłużej.

USŁUGA

OPIS

CENA

Pierwsza konsultacja
(60 minut)

  • wywiad zdrowotny i żywieniowy
  • analiza nawyków i zachowań żywieniowych

150 zł

Konsultacja kontrolna
(30 minut)


  • analiza realizacji planu
  • wsparcie zmiany nawyków żywieniowych
  • ocena efektów diety
  • wskazówki dotyczące realizacji jadłospisu 
  • ewentualne modyfikacje jadłospisu
  • edukacja żywieniowa


80 zł

 

Jadłospis 7-dniowy
(do pierwszego jadłospisu należy
doliczyć koszt konsultacji)
  • całodniowe propozycje posiłków

170 zł

Jadłospis 14-dniowy
(do pierwszego jadłospisu należy
doliczyć koszt konsultacji)
  • całodniowe propozycje posiłków

280 zł

Jadłospis 28-dniowy
(do pierwszego jadłospisu należy
doliczyć koszt konsultacji)
  • całodniowe propozycje posiłków

500 zł

Ewentualne poprawki
  • modyfikacja jadłospisu

50 zł

 
Jadłospis rozpisany jest indywidualnie - opracowany na podstawie dolegliwości, chorób, wyników badań oraz preferencji żywieniowych. Dieta układana jest na okres wybrany przez Pacjenta – dla ułatwienia przy każdym posiłku są dokładne sposoby przygotowania, miary domowe (np. ilość łyżek, szklanek), oraz wagowe. Ilość posiłków ustalam wraz z Pacjentem. Pierwsza dieta zazwyczaj starcza na długi okres (można stosować ją np. przez cały miesiąc).

Czas przygotowania jadłospisu: do 15 dni